Miten liityin Kuraukkoihin

Pkilpo:

Tämä tapahtui 2011 Amarillossa Pohjolan Kurapyöräilijöiden Oulun jaoston pikkujouluissa. Istuin Teppiä vastapäätä ja hän kertoi Venäjän reissusuunnitelmista ja pyysi mukaan. Vastasin välittömästi että kyllä ilman muuta ja olin innoissani asiasta. Hectoen, Janin ja Totin kanssa oltiin aiemmin nähty Raimon vetämässä yöajeluissa 2009(Hectoe), 2010(Jani ja Totti) ja 2011 syksyllä. Muuta porukkaa nähnyt pikkujouluissa 2010 alkaen.

Totti:

Tunsin Tepin, Hectoen ja TeemuMoin muutamilta “Pohjolan kurapyöräilijät”-matkaendurofoorumin yhteisiltä surautuksilta. Mitään porukka-ajeluita ihmeempää yhteistä tekemistä ei kuitenkaan ollut ennen Venäjän reissua. Janiin taisin törmätä ensimmäisen kerran Venäjän reissua edeltävän syksyn yöajelussa. En muista että olisimme Pkilpon kanssa tavanneet ennen Venäjän reissua. MarkkuHoo tuli tutuksi foorumin pikkujouluissa. Tokoriin tutustuin Hectoen kautta ja Aatuun Tokorin kautta.

MarkkuHoo:

Minä liityin Kuraukkoihin muistaakseni 2014/15 vaihteen tienoilla (korjatkaa ketkä muistaa!), oltuani ensin hangaround-jäsenenä jollain viikonloppureissulla. Useimmat kuraukot oli tuttuja entuudestaan nettifoorumi Pohjolan Kurapyöräilijöiden Oulun seudun jaoston pikkujouluista eli “Amarillo-ajoista”. Vuonna 2011 Teppi tosiaan ehdotti siellä minullekin ekaa venäjänreissua. Minua jäi harmittamaan kun ei silloin tullut lähdettyä völjyyn, oli muka muuta tähdellisempää tekemistä. Oulun seudun surautuksilla ja kokoontumisajoissa kuitenkin ajeltiin usein samoissa porukoissa monesti sen jälkeen. Ukot olivat pistäneet jossain välissä pystyyn Kuraukot, ja jossain vaiheessa minuakin alkoi tehdä mieli mukaan – nämä kun oli tosi hyviä tyyppejä kaikki. Mutta ei kai sitä kehtaa tuppautua, aattelin. Mitähän ne minusta aattelee. Oikein suomalaiskansallista arpomista. Rohkaistuin sitten pitkään mietittyäni pistämään Totille viestiä Whatsapilla, että millainen salaseura se teillä on, ja onko siihen kukkaan koskaan päässyt perästäjälkiin, jos kaverin puolesta kysyis. Että alattekonää mua? Meni siinä vissiin muutama minuutti, ja Sami ilmoitti että aletaan me. Sen jälkeen tutuista on tullut kavereita ja kuraukoista ystäviä. Hienoja miehiä, vaikka on niillä huonot jutut.  

TeemuMoi:

Ensikosketus kuraukkoihin tuli jo heti ensimmäisellä porukkasurauksella 2011, vaikkei sitä silloin vielä tiennytkään. Jotakin surautuksia myöhemmin oltiin jo puuhapuistossa opettelemassa hiekassa ajamista. Nykyisistä  kuraukoista oli useampi mukana kun Oulusta tehtiin siirtymä 2012 AT ralliin ja vain vuotta myöhemmin 2013 Lapin turnee oli itselle se ensimmäinen oikea Kuraukko reissu.

Tokor:

Ensimmäinen porukka-ajelu oli 2012 Totin järkkäämä ja vieläpä kotikulmille osittain. Ajelun jälkeen otin Hectoeen yhteyttä kun melkein samalla kylällä asuttiin ja siitä se ystävyys pikkuhiljaa kehittyi. Porukka-ajelut jatkui ja AT ralli tuli puheeksi. Sinne läksin intoa puhkuen poikien mukaan tutustumaan laajemmin harrastukseen ja erilaisiin tyyppeihin pitkin Suomea. Tämän reissun jälkeen viimeistään oli selvää että tää on se mun juttu ja porukka.