Ruokaohjeita

Ruoka näyttelee suurta osaa Kuraukkojen reissuissa. Ensimmäisillä reissuilla riitti peruslaatuinen grillimakkara maustettuna edullisella valmisruoalla. Nykyään illallisen suunnitteluun käytetään saman verran aikaa mitä reittien tekoon. Viikonloppuisin Kuraukkojen Whatsapp täyttyy toinen toistaan hienoimmista annoskuvista. Peruspihvillä ei tässä kokkiohjelmassa tykkäyksiä kerätä.

Myöskin illanviettojen jälkeinen viestittely on kokenut muutoksia. Aiemmin kyseltiin: “Mihin sinä hävisit sieltä baarista?” tai “Monelta mulla sammu valot?”. Nykyään udellaan: ”Mistä löysit eilisen reseptin? Kehtaatko jakaa?” 

Reissuilla ruokakaupassa käytetty aika on pysynyt kutakuinkin samana. Tosin sillä erotuksella että ennen eniten aikaa meni juomaosastolla, nykyisin lihatiskillä. Sanotaanhan että: “Pitää syödä hyvin että jaksaa”, ja myöskin: “Iso maha on tyhjänä ruma.”

Eräs kokenut ja menestynyt enduropyöräilijä sanoi kerran: “Eikö se matkaendurointi ole vähän sellaista mitä seuraavaksi syötäisiin hommaa?” Mitäpä tähän enää lisäämään.

Täältä löydät porukan parhaat reseptit.