No tuliko kesällä paljon kilometrejä?

Tämän kysymyksen on varmaan jokainen motoristi kuullut. Itse en ymmärrä koko kysymystä. Aivan kuin ajetut kilometrit olisivat avain onneen ja autuuteen. Joku vanhempi motoristi ehkä osaa auttaa että mikä tässä kysymyksessä on takana? Muistan että eräällä (tai saattaa näitä samoja tapauksia olla useampikin) Kuraukkojen reissulla tahkottiin puolta kilometriä parisen tuntia ja tätä on hymyssä suin muisteltu useampaan otteeseen. Joku toinen ajaa kesässä neljäkymmentätuhatta kilometriä ja on yhtä onnellinen. Olen nykyään vastaillut että tulihan tuota muutama hyvä reissu tuli tehtyä.

Vaikka koronavirus tuhosi meidän alkuperäisen suunnitelmamme viime kesältä, niin kesä oli hyvä siitä huolimatta tai sen takia. Jos jotain tuli opittua niin se että liika suunnittelu on pahasta. Suuret linjat vain kuriin, kuten se että, mennäänkö itään vai etelään ja loput voi antaa virran vietäväksi.

Turvallisia kilometrejä ja pitäkää itsestänne sekä läheisistänne huolta!

Totti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *