AT Ralli 2024

Kuten aina ennenkin, tämäkin kesä alkoi AT Rallista. Olimme, taas kerran, Itä-Suomessa. Eikä tämä ole moite. Itä-Suomi tarjoaa tähän hommaan parhaat puitteet: mutkaisia teitä ja paljon korkeuseroja. Pääsimme Tepin kanssa lähtemään vasta hieman puolenpäivän jälkeen ja perillä olimme vasta iltauutisten aikaan. Telttakylä oli jo melkoinen ja sopivan paikan löytäminen oli hankalaa. Iltahämärässä sääskien keskellä telttaa pystyttäessä hommassa ei tuntunut olevan mitään järkeä ja känkkäränkkäkin hyppäsi olkapäälle huutelemaan. Muutama hauska heitto ajokavereilta ja huono mieli lensi horisonttiin kuin kivi LC8:n takarenkaasta.

Lauantain ajettiin viiden pyörän porukassa. Päivän lenkiltä jäivät puuttumaan lentohiekka ja suoupotus. Mutta ei niitä kukaan kyllä kaivannutkaan. Liekö ikä tuonut viisautta?

Oli todella mukavaa nähdä kaikkia tuttuja ja tuntemattomia. Kaikkien näiden vuosien jälkeen en vieläkään tiedä kaikkien oikeaa nimeä, pyörähistorian ja tehdyt reissut kylläkin. Ensi vuoden järjestäjäkin on jo selvillä. Hienoa että perinne jatkuu. Näemme kesäkuussa 2025 salaisessa paikassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *