Meillä on nettisivut!

Äkkiäpä se sitten kävi. Eilen illalla asiasta oli Markun kanssa puhetta jossain sivulauseessa. Myöhemmin illalla asia mainittiin porukan WhatsApp-keskustelussa ja tänä aamuna oli Pekka ostanut domainin.

Nämä sivut syntyivät vähän vahingossa ja sivutuotteena. Tarkoituksena on kuvata vähän erilaisempi reissuvideo. Onko ajankohta sitten ensi kesä vai joku muu, sitä ei vielä kukaan tiedä. Tätä videota varten kirjoitellaan hieman porukan historiikkia, kuka tapasi kenet ja koska ja niin edelleen. Mietittiin että samahan nuo on kylillä huudella. Kaivetaan vanhat reissutarinat arkistojen kätköistä ja lisällään nekin tänne jollain aikataululla.

Ensimmäinen “Totti kertoo” -kirjoitus on monta vuotta vanha teksti, jonka piti aloittaa blogikirjoitteluni silloin joskus. Mutta asia jäi ja lopulta unohtui. Yritetään nyt uudestaan, jos saisi jotain aikaiseksi. Täytyy vain ensin opetella WordPressin käyttö ja kerrata hieman kielioppia sekä oikeinkirjoitussääntöjä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *