Enää kolme täyttä kuukautta

Ostin kesärenkaat moottoripyörään. Kun edullisesti sain hyvät kumit. Pakettejakin on taas tulossa, eikä nämä mene kuusen, vaan tallin pöydän alle. Lievitin ajamattomuuden tuskaa ostamalla vilkut ja niille releen, tilaamalla yhden työkalun, parit peitelevyt sekä vähän adapterijohtoa. Ankaraa vääntöä kävin ketjurasvarin ja höpinäpöntön eli tehopakoputken välillä mutta jätin molemmat vielä kauppaan, sillä tiedän että niihin tuskallisen hitaasti sulaviin keväthankiin on vielä matkaa melko monta päivää. Yritän selvitä vuodenvaihteen yli selaamatta karttoja, mutta sen verran tunnen itseäni että välipäivinä ne tulee kaivettua esille ja haaveileminen alkaa. Enää kolme täyttä kuukautta niin pääsee taas ajamaan.

Totti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *