Lähti taas lapasesta tämän porukan kanssa.

No sehän lähti ihan lapasesta. Ei mopo vaan teksti. Tarkoituksena oli että näitä sivuja varten jokainen kirjoittaa lyhyen historiikin itsestään, pyöristään ja koska liittyi Kuraukkoihin. Minä ja Teppi kirjoiteltiin ensin muutaman kappaleen verran parilla kuvalla höystettynä. Jani ja Pkilpo nokittivat vähän pidemmillä teksteillä. MarkkuHoo ja Hectoe vetivät molemmat “all-in” kirjoittamalla esseet joiden pituus saisi heidän ylä-asteen äidinkielen opettajan kyynelehtimään. Tällä hetkellä verkkoasemalla on tekstiä ja kuvia reilut kuusikymmentä sivua eikä loppua näy, koska kävin juuri lisäämässä sinne muutaman kappaleen tekstiä ja vähän valokuvia. Ja Tokorin historiikki on kesken, eikä Aatu ole edes aloittanut. Sehän on niin nuorikin vielä että ei kait siltä voi pitkää tekstiä tullakaan? Mutta nyt on kaikki kirjoissa ja kansissa. Vai pitääkö nykyaikana sanoa että tuulessa ja taivaassa? Selvitin muuten että muutaman kymmenen sivun painaminen pokkarikokoiseksi kovakantiseksi kirjaksi maksaisi parikymppiä kappaleelta….

Totti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *