Ketjut ruosteessa.

Onpa ollut ihmeellinen kauden alku. Koko toukokuun oli niin viileää ettei tällainen keski-ikääntynyt tarjennut ajella juuri ollenkaan. Kesäkuun alun AT Rallia odotin kovasti. Olin tänä vuonna tapahtuman järjestäjä ja tämä toi oman mukavan lisänsä. Reilu viikko ennen tapahtumaa sain koronan, joka vei mehut ja ajohalut. Onneksi vahvalla miehityksellä tapahtumassa mukana olleet Kuraukot auttoivat ja kaikki järjestelyt saatiin kunnialla läpi.

Kun viimein on kunto palautunut, moottoripyöräily on tuntunut erityisen hienolta! Reilun viikon päästä on Kuraukkojen kesäreissu! Pari kesää sitten toteutettu reissu ilman suunnitelmaa (https://www.kuraukot.fi/reissutarinat/no-plan-is-a-good-plan-2020/) onnistui hyvin ja oli kaikkien mieleen. Päätimme tänä vuonna mennä samalla kaavalla.

Onnistuin hajottamaan oman tietokoneeni viime syksynä ja hommasin uuden vasta viime viikolla. Huomasin unohtaneeni osan MapTo’n ja Basecampin hienouksista. Hetki piti miettiä kun Pekka puhui reitin muotopisteistä ja sanoi laittaneensa myös jäljen samaan gpx-tiedostoon. Pitää muistaa harjoittaa pään sisäisiä lihaksia enemmän.

Kirjoitellaan reissutarinaa syksymmällä, nyt ajetaan ja nautitaan!

Totti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *